Íme, 5 megdöbbentő tény Károly hercegről

Forrás: Getty Images/2019 WPA Pool/Wpa Pool -
tény királyi család Károly herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Károly herceg a világ első számú férfija, a brit történelemben a leghosszabb ideig lévő trónörökös és még sorolni lehetne "megtisztelő" címeit. Rengeteg mindent tudni lehet róla, mégis a mai napig meglepő információk derülnek ki róla. Cikkünkben összegyűjtöttünk néhány tényt, amit eddig lehet nem tudtál Károlyról!

Nem erőssége a matek

Az egyetem után a Károly a Királyi Haditengerészetnél és a Királyi Légierőnél szolgált kis ideig. Ám matekból eléggé rossz volt, ezért navigáció helyett kommunikációs tisztet képeztek belőle.

Gyerekkönyvet írt

Hiszed vagy sem, még 1980-ban kiadott egy könyvet, melynek címe a The Old Man Of Lochnager volt. Olyna mesék és történetek szerepeltek benne, amiket öccseinek, Eduárdnak és Andrásnak mesélt.

Forrás: Getty Images/2019 WPA Pool/Wpa Pool

Nem kedveli a lovakat

A királyi család mindenképpen szerette volna, hogy a trónörökös megtanuljon lovagolni, ám a herceg túlságosan félt a lovaktól. 8 évesen bentlakásos iskolába küldték emiatt, de ekkor sem sikerült neki leküzdenie félelmét.

Meztelenül alszik

Ehhez sok hozzáfűzni valót nem lehet írni. A herceg szeret a lehető legkényelmesebben nyugovóra térni, ennek okán pedig az ádámkosztümöt választja.

Majdnem Nixon lett az apósa

Richard Nixon, az Egyesült Államok 37. elnöke kinézte őt lányának. Nixon 1970-ben mindent megtett, hogy legidősebb lányát, Triciát összehozza Károllyal, számtalan rendezvényen mellé ültette, ám ennek ellenére nem lett semmi a fiatalok között - írja a mentalfloss.com.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.