Összejött Nádai Anikó és Weisz Fanni exe, Hajmásy Péter? A férfi elszólhatta magát

Forrás: RTL2 -
Hajmásy Péter Weisz Fanni Nádai Anikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Idén robbant a hír, hogy az álompárnak tartott Weisz Fanni és férje, Hajmásy Péter végleg szakítottak. Azóta a gyönyörű modellnek már új párja van, aki nem más, mint Nádai Anikó volt kedvese, most pedig úgy tűnik, Hagyma életébe is belépett egy új nő, méghozzá a már említett Nádai Anikó. Furcsa párcsere.

Nádai Anikó tavasszal szakított kisfia édesapjával. A dolog akkor nagyon megviselte a műsorvezetőt, de egy pillanatra sem tett le arról, hogy valaki mellett újra megtalálja a szerelmet. Lehet, hogy csupán eddig kellett várnia?

Nádai Anikó Forrás: RTL2

Már korábban is lehetett sejteni hogy Nádai Anikó és Hajmásy Péter összejöttek, ám ők eddig nem nyilatkoztak erről, tehát se nem cáfolták, se nem erősítették meg a hírt. Hagyma azonban Anikó egy fotója alá - amiben egy amerikai zászlós kezeslábasban látható - hozzászólásban odaírta, hogy "first lady". Ebből pedig a rajongók egyértelműen tudni vélik, hogy ők ketten bizony szerelmesek. - írja a Ripost.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.