Pikáns sztori! Nem találod ki, kivel jött össze Nádai Anikó

Forrás: Instagram -
Weisz Fanni párkapcsolat párcsere Nádai Anikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pár hete derült ki, hogy Weisz Fanni újra szerelmes, párja pedig nem más, mint Nádai Anikó exe, Bókay Gergő. A Blikkinformációi szerint teljes párcsere történt, Nádai Anikó ugyanis Weisz Fanni férjével, Hajmásy Péterrel van együtt.

Anikó és Péter nemrég együtt voltak Gyulán. Nagyon vigyáztak arra, nehogy lebukjanak egy közös fotóval, de a követőik hamar rájöttek, mi történik.

Nádai Anikó Forrás: Instagram


"Anikó és Péter nem régóta ismerik egymást, nem voltak korábban baráti viszonyban, nem is nagyon találkoztak. Ám láthatóan nagy az összhang közöttük, Anikó teljesen ki van virulva. Szerintem nem véletlenül nem nyilatkoznak, és tesznek fel pár nap után közös képet, mert annyira friss még ez az egész, hogy szeretnék ezt a boldogságot csak maguknak megtartani" - nyilatkozta Anikó egyik közeli ismerőse a lapnak. Megkérdezték Anikó és Péter is, ám ők nem kívántak nyilatkozni a témával kapcsolatban.

Weisz Fanni és férje, Hajmásy Péter Forrás: Instagram/realweiszfanni


Nádai Anikó és Bókay Gergő az év elején szakítottak, Hajmásy Péter és Weisz Fanni pedig nyáron jelentették be, hogy hét év együttlét után különválnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.