Horváth Tamásnál betelt a pohár - hosszú posztban osztotta ki az álhír terjesztőket

POSZT Dancing with the Stars kiakadás álhír Horváth Tamás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Horváth Tamás nemcsak énekesként, de a Dancing with the Stars műsorában táncosként is brillirózik. Az énekesről egy titkos informátor azt mondta, hogy azért nem járt az elmúlt időszakban táncpróbákra, mert szerelme, Andika puszta féltékenységből eltiltotta őt táncpartnerétől.

A hamis vádakatHorváth Tomi nem hagyta szó nélkül, és hosszú posztban fejtette ki a véleményét az álhírekről, emellett pedig tiszta vizet öntött a pohárba.

"Csendben tűrtem, hogy eddig pocskondiáztatok engem, a családomat, a magánéletemet, és most már a műsorban való szereplésemet is. De eddig és netovább!"

-kezdi a posztot Horváth Tomi.

"Féltékenységgel vádoljátok a Feleségem, miközben ő szól rám, hogy fogjam már meg rendesen a táncpartnerem?? Mert szeretné látni a színpadon is a "latin ördögöt" nem csak a hálónkban. Agyatlanok, eleve ő vett rá erre a műsorra...Szánalomra méltó és szomorú amit műveltek ti ..."

-folytatja az énekes, akinek a teljes posztját lentebb olvashatjátok.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.