Dancing with the Stars: Horváth Tamás azt mondta, hogy kiszáll a produkcióból

Forrás: TV2 -
TV2 Dancing with the Stars Sipos Viktória Horváth Tamás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekes korábban azt mondta, szeretné megnyerni a táncos versenyt, ám a Blikk információi szerint hétfőn azt mondta, hogy kiszáll a műsorból.

A lap úgy tudja, hogy az elmúlt hetekben feszültté vált a viszony Horváth Tamás felesége és a tanácpartnere, Sipos Viktória között. Tamás párja, Andrea a próbákon is rendszeresen részt vett, mint a férje menedzsere. A két nő között gyakoriak voltak a nézeteltérések, nagyon eltérő a személyiségük.

"Andrea nem viselte jól, amikor látta a tánchoz elengedhetetlen intimitást a férje és a partnere között. Szereti a férjét, támogatja mindenben, de biztos nem volt könnyű azt figyelni, hogy egy dekoratív, gyönyörű nő tapogatja Tamást" - mondta egy informátor.

HORVÁTH TAMÁS ÉS SIPOS VIKTÓRIA Forrás: TV2

Viktória védte a munkáját, Tamás pedig a feleségét. Tamás kihagyta a heti próbákat is, nehéz helyzetbe hozva ezzel a produkciót. A TV2 vezetői jelezték, hogy Tamás a távozásával a gázsiját kockáztatja, és tízmilliós kötbér is terheli. Az énekes aztán a pénteki összpróbán megjelent, és folytatta a munkát.

A már kiesett Marsi Anikó párja, Szabó Gábor egyébként Sipos Viktória vőlegénye.



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.