Az énekes korábban azt mondta, szeretné megnyerni a táncos versenyt, ám a Blikk információi szerint hétfőn azt mondta, hogy kiszáll a műsorból.

A lap úgy tudja, hogy az elmúlt hetekben feszültté vált a viszony Horváth Tamás felesége és a tanácpartnere, Sipos Viktória között. Tamás párja, Andrea a próbákon is rendszeresen részt vett, mint a férje menedzsere. A két nő között gyakoriak voltak a nézeteltérések, nagyon eltérő a személyiségük.

"Andrea nem viselte jól, amikor látta a tánchoz elengedhetetlen intimitást a férje és a partnere között. Szereti a férjét, támogatja mindenben, de biztos nem volt könnyű azt figyelni, hogy egy dekoratív, gyönyörű nő tapogatja Tamást" - mondta egy informátor.

HORVÁTH TAMÁS ÉS SIPOS VIKTÓRIAForrás: TV2

Viktória védte a munkáját, Tamás pedig a feleségét. Tamás kihagyta a heti próbákat is, nehéz helyzetbe hozva ezzel a produkciót. A TV2 vezetői jelezték, hogy Tamás a távozásával a gázsiját kockáztatja, és tízmilliós kötbér is terheli. Az énekes aztán a pénteki összpróbán megjelent, és folytatta a munkát.

A már kiesett Marsi Anikó párja, Szabó Gábor egyébként Sipos Viktória vőlegénye.