Sokkoló képek egy heroinfüggő anyáról – Így nézett ki akkor és gyógyultan!

fotó drog anya drogfüggő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egészen megrázó fotókat tett közzé Demi-Nicole Dunlop, aki két évig súlyos heroin-függőségben szenvedett. A 27 éves anyuka megmutatta, hogyan nézett ki akkor, és most miután letette a drogot.

Demi-Nicole Dunlop azt szeretné, hogy az emberek tanuljanak az ő történetéből, ezért megosztotta sokkoló fotóit azokból az időkből, amikor minden nap heroint vagy kokaint használt, illetve a mostani képeit, megdöbbentő a különbség...

Így fest most:

Ilyen volt, amikor minden nap drogozott:

A 27 éves anya két évig élte az önpusztító életet, ez pedig nagyon is meglátszott a külsején, szinte rémisztővé vált. Mára letette a drogot, négy hónapja tiszta, de még kezelés alatt áll.

Demi arról is mesélt a Facebookon, hogy amikor még javában használta a drogokat, kiderült, hogy terhes. Közel 12 hétig feküdt kórházban, majd megszületett a kisbabája, aki eleinte úgy tűnt, jó egészségnek örvend, később sajnos azonban problémák léptek fel. A baba ezután a gyámügyhöz került. A nő nagyobbik gyereke, a hétéves Hudson pedig édesanyjánál van. Demi maga is belátja egyelőre még nem képes nevelni őket.

Elképesztő a változás...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.