öngyilkossági kísérlet Gáspár Győző Összezárva Hajdú Péterrel showman
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A népszerű showman, Gáspár Győző volt legutóbb a vendég a Life TV-n futó Összezárva Hajdú Péterrel című műsornak, ahol többek között arról is meglepő őszinteséggel mesélt, hogy két alkalommal is öngyilkos akart lenni. 

Gáspár Győző életében több olyan mélypont is volt, amikor azt érezte, hogy nem bírja tovább, fel akarja adni az élettel folytatott harcát.

Hajdú Péter műsorában őszintén mesélt a showman arról, hogy 2010-ben olyan labilis volt a lelkiállapota, hogy kétszer is megpróbált öngyilkos lenni.

"Kétszer voltam öngyilkos. Bevittek a sürgősségire, a Szabi, a sofőröm hívta ki a mentőket. Ő már tudta, hogy mi van.

Itt már feladtam mindent 2011-ben. Nem érdekelt, mi lesz Virággal, Evelinnel, itt már semmi nem érdekelt, hogy minél előbb a jó isten színe előtt legyek. Tudom, hogy nagyon csúnya, amit mondok, de már nem érdekelt.

2010-ben nagyon pánikbeteg voltam, senki nem hitt nekem, nem foglalkozott velem. Azt mondták, agyamra ment a csillogás, senki nem hitt abban, hogy lelki beteg vagyok. Annyira hívott az ördög, tisztességesen felkészültem" - mondta őszintén Győző.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.