Így búcsúzott Horváth Tamás partnere a Dancing with the Stars-tól: nem gondolta, hogy így fejezi be

Forrás: TV2 -
TV2 Dancing with the Stars Sipos Viktória Horváth Tamás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sipos Viktória teljesen ledöbbent, hogy nem folytatják tovább a versenyzést.

A Dancing with the Stars nagy esélyeseinek számított Horváth Tamás és Sipos Viktória párosa. Az énekes azonban a szerdai próbán elájult, beverte a fejét, emiatt pedig kórházba kellett szállítani. Azóta az is kiderült, miért esett össze. Tamás a szombati adás előtt másfél órával jelentette be közösségi oldalán, hogy nem táncol, befejezte a versenyzést. Partnere, Sipos Viktória is közzétett egy posztot vasárnap, amiben azt írja, nem gondolta, hogy számára így ér véget a verseny.

"Kedves Mindenki!❤️
Álmomban sem mertem gondolni, hogy számomra így fog véget érni a verseny. Őszintén sajnálom, ami történt, én is legalább annyira meglepődtem a hír hallatán, hogy Tomi nem folytatja a versenyzést, mint mindenki más. Büszke vagyok azokra a produkciókra, amiket színpadra tettünk. Szeretném megköszönni Tominak az elmúlt 4 hónapot, a rengeteg belefektetett munkát és idejét. Mielőbbi jobbulást kívánok neki. Emelem a kalapom a TV2 munkatársai előtt, akik minden nehézség ellenére megoldják a problémákat, és profi műsort adnak le minden szombat este" - írta Viktória az Instgramon.


A Bors arról ír a mai cikkében, hogy a TV2 nagyon szigorú szerződéseket kötött a versenyzőkkel, így Horváth Tamással is, a szabályokat világosan lefelkették. A lap úgy tudja, Tomi nem posztolhatta volna ki másfél órvával a műsor előtt, hogy kiszáll, azt élő adásban szerették volna bejelenteni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.