Ez a csodatea erősíti az immunrendszert és megóv a betegségektől is

Forrás: Thinkstock -
immunerősítés gyömbér tea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyömbér köztudottan remek meghűléses betegségek esetén, de általános immunerősítő hatása is ismert. Sokan télen frissen reszelt  gyömbért tesznek például a kulacsukban lévő vízbe, de más módja is van, hogy  érezd ennek a növénynek a hatását.

A gyömbéren kívül azonban a grapefruitmag-kivonat is remek, ha fel szeretnéd turbózni kissé a szervezetedet. Most nézzük, melyik az az ital, ami egyesíti az immunerősítőket, ráadásul még finom is.

Így készíts mézes-citromos gyömbéres teát, ami segít a betegségek megelőzésében és a gyorsabb gyógyulásban is.

Forrás: Thinkstock

Kell hozzá egy adag earl grey vagy zöld tea, ebbe reszelj egy kevés friss gyömbért, majd várd meg, míg kissé meghűl. Ezután tegyél bele körülbelül 5 csepp grapefruitmag-kivonatot és adj hozzá ízlés szerint mézet, valamint citromot. Kész is!

Nem szabad azonban túl sokat inni belőle, mivel a gyömbér vérbőséget okozhat, ami például várandósok esetén akár vetélést is okozhat!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.