Ők tartották Harry-ben a lelket második gyermeke elvesztésekor

Forrás: AFP/Ben Stansall -
támogatás Harry Meghan Markle Károly herceg vetélés Vilmos herceg szomorúság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemrég került napvilágra a szomorú hír: Meghan Markle és Harry nyáron elvesztették második babájukat. Harry teljesen összeomlott, amikor felesége kórházba került, édesapja és testvére tartották benne a lelket. 

Ahogyan már korábban mi is beszámoltunk róla Meghan Markle a New York Times-nak mesélte el, miként élte meg, amikor nyáron elvesztette második babáját.

"Egy júliusi reggelen történt, minden úgy kezdődött, ahogy bármelyik másik nap: reggeli, kutyák etetése, vitaminok beszedése, egy fél pár zokni előkerülése, az asztal alá gurult piros zsírkréta megtalálása, a hajam összefogása, és a fiam ébresztése. Miután kicseréltem a pelenkáját, erősen görcsölni kezdtem. Kezemben a fiammal, a földre rogytam, majd altatódalt kezdtem dúdolni, hogy megnyugtassam magunkat. A kedves, vidám dallam éles ellentétben volt azzal, amit éreztem, hogy valami nincs rendben.

Meghan Markle elveszítette második gyermekét Forrás: Getty Images/Max Mumby/Indigo

Tudtam, miközben az elsőszülött gyermekemet szorítottam magamhoz, éppen most veszítem el a másodikat.

Órákkal később a kórházi ágyon feküdtem, a férjem fogta a kezemet. Éreztem a belőle áradó nyugalmat, és megpusziltam a kézfejét, ami nedves volt a könnyeinktől. A hideg, fehér falakra meredtem, és megpróbáltam elképzelni, miként fogunk talpra állni" - nyilatkozta Meghan.

A Daily Star információi szerint amíg Meghan kórházban volt testvére, Vilmos és édesapja, Károly tartották benne a lelket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.