Gyomorforgató! Lefejezte újszülött kisbabáját egy Nógrád megyei nő (18+)

Forrás: Shutterstock -
csecsemőgyilkosság börtön felnőtt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Három évvel a szörnyű tragédia után jövő hét szerdán a Balassagyarmati Törvényszéken kiderülhet a pásztói csecsemőgyilkos H. Mónika végső ítélete. Akár életfogytiglant is kaphat.

Mónika 2017 nyarán teherbe esett, habár a férjével megállapodtak, több gyermeket nem szeretnének vállalni. Várandósságát mindenki elől titkolta.

2018. január 1-jén reggel körülbelül 9 óra magasságában elhatározta, hogy hazamegy a gyerekeihez, de út közben, észrevette, hogy elfolyt a magzatvize. Ekkor rögvest bement patakon átívelő híd alá. Leguggolt, majd röviddel ezt követően megszülte a gyermekét, akit megpróbált megfogni, de kicsúszott a kezeiből és mintegy 20 centiméter magasságból a patak partjára zuhant - írja a Bors.

Lefejezte újszülött kisbabáját egy Nógrád megyei nő (Illusztráció) Forrás: Shutterstock

A nő ezután felvette babáját, a kicsi ekkor felsírt. Ezt követően, a gyermeket egy nála lévő pulóverbe bugyolálta, majd a rajta lévő felső alá rejtve, elindult vele. A gyermek szülését nem akarta senkinek sem elárulni, ekkor határozta el, hogy megszabadul tőle. A baba testét feldarabolta és eltüntette. H. Mónika később visszament a patak partjára, az újszülött fejére legalább négyszer közepes erővel ráütött, nyakát pedig szorongatni kezdte, a nála lévő éles zsebkéssel pedig feldarabolta. A testdarabokat a vízbe szórta. A csecsemő fejét egy kutya találta meg, de a többi testrész nem került elő.

A nő tagadja, hogy meggyilkolta gyermekét. Mónika ismét megszült egy újabb gyermeket, a babát pedig azonnal elvették tőle, ahogyan a korábban született gyermekeit sem nevelhetné már.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.