Új területen bizonyíthat a Jóban Rosszban színésznője: "Ez egy csodás korszak kezdete!"

Nyári Darinka színésznő Jóban Rosszban korszak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Jóban Rosszban színésznője sok mindenre rádöbbent a karantén ideje alatt, és jó ideje fontolgatja, hogy változtatnia kellene az életén.

Darinka a koronavírus első hulláma alatt döbbent rá, hogy mennyire hiányzik neki a családjával töltött idő. Nyitott szemmel járt, és most végre megtalálta álmai munkáját. A színésznő december 1-től a Pomázi Művelődési Ház és Könyvtár igazgatónője lesz, és már nagyon várja az új kihívást.

„Én már évek óta gondolkoztam azon, hogy valami ilyen jellegű tevékenységet szeretnék. Dolgoztam a Madáchban is rendezőasszisztensként Szirtes Tamás mellett. Nagyon szeretek projektekben gondolkozni, szervezni. Sőt elvégeztem a Szegedi Egyetemen a Kommunikáció-Informatikus-Könyvtáros szakot is, mert azt gondoltam, hogy minden színésznőnek és színésznek szüksége van egy B-tervre az élete során és ez volt az, ami engem érdekelt" – kezdte Nyári Darinka a Blikknek, aki 5 évre szerződött.

„Olyan sokat voltunk együtt az elmúlt időszakban, hogy elkezdtem érezni milyen is az, amikor a családommal közös estéink, közös hétvégéink vannak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.