Csodálatos változás: Tóth Vera elképesztően jól néz ki legújabb fotóján

Forrás: Tóth Vera/Instagram -
fogyás Tóth Vera változás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már jó pár év telt el azóta, hogy Tóth Vera kés alá feküdt, és gyomorbypass műtétet végeztek rajta, ám ő rendületlenül fogy és formálódik. Az énekesnőnek a testmozgás életformájává vált, aminek az eredménye igencsak szembetűnő.

Legújabb fotóján szinte alig lehet ráismerni az énekesnőre, aki egy mélyen dekoltált overálban mutatta meg csodás alakját.

Jó volt ezen a héten dolgozni egy kicsit. Az online tér uralkodik, így most meg kell megbírkózni az üres nézőterek látványával, de tudom, érzem, hogy a képernyőkön túl kultúrára, szórakozásra, szabadságra éhes emberek várnak minket és nyomják meg az "ok-t" a klaviaturán, a művészetért... Megnyugtat, hogy bármi is történik, a zene mindig ott van nekem és ez biztonságos, stabil érzéseket kelt bennem, segít balanszban maradni. Ugyanakkor, ha egy pillanatra is elkezdem sajnálni magam, mindig arra gondolok, hogy mást is megérint, nem csak engem, most nagyon sokan keresik a számításukat, elveszítették az állásukat, nem látják a jövőt. Azt hiszem ki kell tekinteni a saját burkunkból és közösen kell létrehozni azt az energiát, ami segíthet túlélni ezeket a hónapokat... Ehhez tényleg nagyon meg kell változzunk, mert a megszokott, eddigi viselkedésmintáinkat, reakcióinkat el kell felejteni és egy más, új szemlélettel nyílni a világ felé. Nincs más út, csak a kitekintés, a figyelés és az éberség.
Az online koncertek, színdarabok, beszélgetések reménymorzsák nekünk, nektek. Maradjatok velünk ilyen formában is" - írta hosszasan bejegyzéséhez.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.