Elképesztő dolgokat jósol meg előre Gór Nagy Mária

Forrás: TV2/Mokka -
új hobbi színésznő jóslás karantén Gór Nagy Mária
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gór Nagy Mária valami egészen izgalmas dologba fogott bele a karantén alatt. Hirtelen jött szabadidejében belevetette magát a jóslás rejtelmeibe és egészen megdöbbentő dolgokat jövendölt meg. 

Gór Nagy Mária korábban is foglalkozott már jóslással, de akkor egy nagyon rossz élmény miatt úgy döntött, hogy inkább félreteszi azt.

"Hat évvel ezelőtt cigánykártyával megjósoltam egy gyilkosságot.

Amikor visszatért hozzám a fiú és elmondta, mi történt, akkor össze is téptem a cigánykártyát. Azóta nem jutott eszembe, hogy jósoljak, de mindig itt volt nálam a levegőben ez. Van egy hatodik érzékem" - mondta a Borsnak a színésznő.

Gór Nagy Mária szabaidejében jóslással foglalkozik Forrás: Fem3Café

Azonban idén nyáron egy táborban megismerkedett a Tarot kártyavetéssel, ami annyira megtetszett neki, hogy el is végzett egy tanfolyamot. Azóta az ismeretségi körében több embernek is jósolt már.

"Egy szeretettáborban, amikor jósoltunk Tarotból, éreztem, hogy ez a kártya számomra sokkal jobb. Itt a döntés azon van, akinek jósolok. Egyfajta utat mutat. Ahogy hazaértem, beiratkoztam Tarot oktatásra, azóta pedig a barátaimnak, csakis a barátaimnak vetem a kártyáim" - magyarázza a színésznő.

"Egyik barátnőmnek nagyon nehezen jött össze a gyermek. Eljött, jósoltam neki és mindig kijött a gyermek a kártyán, bárhogy is kevertem őket. Mondtam neki, te várandós vagy. Azután el is szaladt a nőgyógyászhoz és kiderült, hogy áldott állapotban van.

De már másik kolléganőmmel is sikerült rálátni erre" - mesélte örömmel Gór Nagy Mária.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.