Így néz ki most a 13 éve elhunyt Anna Nicole Smith kislánya - Fotók

halál gyermek Anna Nicole Smith
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyógyszer-túladagolásban halt meg a világ egyik leghíresebb playmate-je és botrányhőse, Anna Nicole Smith. Egyetlen kislánya akkor mindössze néhány hónapos volt. Ennek pedig már több, mint 13 éve, azóta viszont nem sokat hallhattunk gyermekéről. 

Az szexszimbolúm halálát követően, sokáig találgattak vajon ki a kislány igazi apja. Az anyakönyvi kivonatán Smith ügyvédje és ügynöke, Howard K. Stern szerepelt apaként, de több más férfi is jelentkezett, miszerint ő a baba apja, köztük Larry Birkhead fotós, Alexander Denk testőr, sőt még Gábor Zsazsa egykori férje, Frédéric von Anhalt is. Végül a DNS-s vizsgálat kimutatta Larry Birkhead a csecsemő biológiai apja. Így a fotós ezután magához vette, Dannielynt.

Forrás: AFP/Frazer Harrison

Tragikus sorsa ellenére Dannielynn boldog, hétköznapi életét él, habár kisebb korában ő is kacérkodott a modellkedéssel. Éppen azt a márkát reklámozta, amelyet annak idején édesanyja is. Azóta azonban inkább a tanulásra koncentrál. Énekeléssel és tánccal foglalkozik, valamint hegedülni is tud. A 14 éves kislány nyilvánvalóan nem emlékszik édesanyjára, de rengeteg fényképet és felvételt őriznek róla, amitket előszeretettel nézeget.

így fest most a sztár nagylánya:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.