Fontos ügy miatt vetkőzött félmeztelenre az Exatlon sztárja - Fotó

Kőnig Anna félmeztelen Exatlon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Exatlon Hungary új évadának sztárja, Kőnig Anna egy fontos ügy miatt vetkőzött félmeztelenre az Instagramon. A sportoló az önbizalom, önmagunk elfogadásnak és szeretetének fontosságát hirdeti.

Bemutatkoztak az Exatlon Hungary legújabb évadának sztárjai. Kőnig Anna influenszerként illetve marketing menedzserként dolgozik, és a Kihívók csapatát erősíti majd. A sport nagyon fontos számára, igyekszik megosztani minden ezzel kapcsolatos tanácsát az Instagram-oldalán. Ám emellett Anna fontos ügyekre is felhívja népes követőtábora figyelmét.

Legutóbbi posztjában emiatt félmeztelenre is vetkőzött.
„Értékes vagy és fantasztikus ember, sose kételkedj ebben. Ha úgy is érzed, hogy vannak nehezebb napjaid, nehezebb elfogadnod magad, elbizonytalanodsz akkor sincs semmi baj, emberek vagyunk, de tudd, hogy te is fontos vagy!" – írta a poszthoz a fiatal sportoló.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.