Közeli barátot veszített el Gáspár Bea a koronavírus miatt

Forrás: RTL Klub -
gyász koronavírus Gáspár Bea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Gáspár család egyik közeli barátja hunyt el koronavírusban. Bea értetlenül áll a tragédia előtt, hiszen egy életerős középkorú férfiról van szó.

Gáspár Bea eddig is odafigyelt, hogy betartsa a járványügyi szabályokat, ám azt gondolta, Nógrád megyében, egy kis faluban biztonságban vannak. Egészen mostanáig, ugyanis szörnyű hírrel szembesült, a család egy közeli barátja elhunyt koronavírusban.

A Gáspár család közeli barátjukat gyászolja. Forrás: RTL Klub

„Jól ismertük szegény embert. Mondhatjuk, hogy a családunk közeli barátja volt. Mentőtisztként dolgozott és feltehetően munka közben fertőződhetett meg a vírussal. Bíztunk benne, hogy a szervezete legyőzi, hiszen életerős ötvenöt éves férfi volt, de sajnos nem így lett. Nagyon megrázott minket a halálhíre..." – mesélte a sztár a Ripostnak.

Bea számára ezek után pláne nem kérdés, hogy beadatja az egész család a vírus elleni védőoltást.
„Egyetlen percig sem volt kérdés számomra, hogy a védőoltás jelenti az egyetlen megoldást a vírus ellen, de eddig úgy voltam vele, hogy kivárok és nem sietem el a beadatást. Most viszont azt szeretném, ha mielőbb megkaphatnám én is és a családtagjaim is. Már regisztráltam is az online felületen. Bízom a hazai szakemberekben, akik majd engedélyezik a szérumot, és nem foglalkozom a rengeteg virusszkeptikussal, akik mindenféle ál- és rémhírt terjesztenek az interneten"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.