Hihetetlen: kitagadná családja a lányt születendő gyermeke neve miatt

Forrás: Shutterstock -
Születés terhesség család névadás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 27 éves kismama azután kért tanácsot a Reditten, hogy családja megtiltotta neki, hogy elmenjen a közös karácsonyozásról. Mindezt azért, mert olyan nevet akar adni születendő gyermekének, ami családjának nem tetszik...

A fiatal nő januárra várja kislánya érkezését, aki a tervek szerint a Romelia nevet kapja. A név ellen annyira tiltakoznak a kismama rokonai, hogy azzal fenyegetik, ha valóban ezt a nevet adja neki, kitagadják -írja a Mirror.

"Camelia volt a két évvel ezelőtt elhunyt nagymamám, aki azóta is elmondhatatlanul hiányzik nekem. Romana pedig az egyik unokatestvérem volt, őt a rák ragadta el tőlünk"

– magyarázta.

A balhét egyébként a terhes lány nővére robbantotta ki, aki nem akarja, hogy halott emberek után kapjon nevet a legfiatalabb családtag. Úgy véli a család, hogy a kislánynak sokkal modernebb nevet kellene adni.

A kétségbeesett kismama azt állítja, azzal is megfenyegetett testvére, hogy ha mégis Romeliára kereszteli a gyerekét, akkor leköpi a kisbabát.

Forrás: Shutterstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.