Ez nagy csalódás Erzsébetnek: Harry herceg korábban sosem tett ilyet

Forrás: Getty Images/WireImage/Karwai Tang -
királyi család Harry herceg Erzsébet királyné
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Harry herceg rekordot döntött: már 265 napja nem járt otthon. Korábban sosem maradt ennyi időre távol a családjától.

Harry herceg és Meghan hercegnő év elején úgy döntött, hogy a tengerentúlon kezdenek új életet, és lemondanak a rangjukról. Eleinte úgy tervezték, hogy Kanadában telepednek le, majd Los Angelesbe kezdtek lakást nézni. Végül Montecitóban vásárolták meg álomotthonukat.

Természetesen a távolság miatt várható volt, hogy Harry nem fog annyit hazalátogatni és huzamosabb ideig nem látja a családját. Ám arra valószínűleg senki sem számított, hogy immáron 265 napja nem járt otthon.

Harry herceg már jó ideje nem látogatta meg családját. Forrás: Getty Images/WireImage/Karwai Tang

Korábban erre nem volt példa, pedig akkor is előfordult, hogy hosszabb időre el kellett utaznia, Ausztráliába, Afrikába vagy Afganisztánba. De most minden eddigi „rekordját" megdöntötte, noha ebben nyilván a koronavírus is szerepet játszik. Ám Erzsébet királynőnek ennek ellenére ez nagyon rosszul esik.

„Ez nagy csalódás Erzsébet számára. A királynő ugyan nem vallaná be, de nehezen viseli Harry távollétét, és hiányolja a dédunokáját, Archie-t is, akit már egy éve nem látott" – nyilatkozta a Daily Mailnek egy bennfentes.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.