Őszintén mesélt Malek Andrea: náluk így fog telni az idei karácsony

Forrás: Origo -
karácsony színésznő Malek Andrea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Malek Andráéknál is rendkívüli lesz ez a karácsony. A koronavírus-járvány miatt sokan nem találkoznak a szeretteikkel, a színésznő és a családja is, úgy döntött idén másképp töltik a szeretet ünnepét.

„A gyerekek Bécsben vannak, amúgy mindig szoktak jönni velem, amikor még kicsik voltak, de most a lányokkal vannak, mert nekik is van már barátnőjük. A barátnők sem mehetnek a szülőkhöz, mert ők is félnek attól, hogy mi van, ha a szülők, nagyszülők elkapják. Szóval, a gyerekek most együtt vannak, az öcsém pedig kint van Los Angelesben.Nem leszünk a szülőkkel mi sem, az ő kérésükre. Beszabadulunk, és nem bírjuk ki úgy sem, hogy ne öleljük meg egymást." - mesélte reggeli műsorban a színésznő, aki hozzátette, hogy nem igazán jött be náluk az "online ünneplés".

Forrás: Origo

„Húsvétkor már dobtunk egy ilyet, az rettenetes volt, lidérces! Mi annyira szeretjük egymást és jól szoktunk együtt működni, így nem tudom, ez most karácsonykor hogy fog kinézni. Én a magam részéről hanyagolnám ezt a zoomos együttlétet, ha már így van, akkor mindenki szépen saját magában ünnepli a karácsonyt."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.