Hiába a szakítás, Pásztor Annáék együtt karácsonyoznak

Forrás: TV2 -
karácsony szakítás Pásztor Anna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Noha 30 év után szakított Pásztor Anna és kedvese, Balázs, a karácsonyt mégis együtt töltik, mégpedig a gyerekeik miatt.

Pásztor Anna a Dancing with the Stars után jelentette be, hogy szakított párjával, Balázzsal. Mindenkit meglepett a hír, mivel a pár már 30 éve együtt van, és két gyereket nevelnek, a hétéves Benjit és a négyéves Zoét.
Viszont úgy döntöttek, hogy a karácsonyt ennek ellenére is együtt töltik, mégpedig a gyerekek miatt. Így idén is ugyanúgy zajlik majd, mint azelőtt.

Pásztor Anna idén is a párjával és a gyerekeivel karácsonyozik. Forrás: TV2

„Tulajdonképpen semmiben nem tér el az idei ünnep a korábbiaktól. Idén is együtt leszünk az ünnepek alatt, ahogy eddig is. A karácsonyi menet is körülbelül ugyanaz lesz, mint az elmúlt években: én feldíszítem a fát, aztán, amikor a nagy díszek fent vannak, a déditől örökölt, maroknyi apró díszt a gyerekek akaszthatják a fára" – mesélte Anna a Borsnak, aki nem éppen hétköznapi karácsonyi vacsorát szokott összedobni.

„Bizony, a vörös húsokban és az őzgerincben erős vagyok! Idén hagymalekvárt készítek, amiben egymillió összetevő van, ehhez steaket eszünk majd"

De az ünnepek nem múlhatnak el zenélés nélkül Pásztor Annánál.
„27-én egy különleges feladat vár ránk: ahogy minden évben, így most is összejövünk a zenekarral, mindenki hozza otthonról a maradék kajákat, és egy jót zenélünk, amit élőben nézhetnek azok, akik magányosak vagy csak szeretik a zenénket. Idén Tóth Vera barátnőm faházikójára vigyázok, és úgy döntöttünk, Veránál lesz a buli, onnan jelentkezik be a zenekar élőben, és ott is alszunk mindannyian. Már nagyon várom."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.