30 év után szakított Pásztor Anna: különváltak útjaik gyerekei apjával, Balázzsal

Forrás:VIASAT3/Labancz Viktória -
szakítás Pásztor Anna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hétfől hétre a tévé képernyője elé ültetett minket a Dancing with the Stars, amelynek az egyik legnépszerűbb szereplője, Pásztor Anna volt, aki párjával egyébként a harmadik helyezett lett. Azt azonban senki sem tudta, hogy az énekesnő mindeközben súlyos magánéleti válságot él meg: szakított gyerekei apjával, Galotti Balázzsal. 

"Nagyon szomorú dolog ez egy család életében, így a miénkben is az volt, amikor különváltak az útjaink hónapokkal ezelőtt. Volt majdnem harminc csodálatos évünk, amit nem szeretnénk megtagadni. Szomorú, amikor két ember ennyi idő után szakít. Mivel vagyunk annyira intelligensek és szerettük egymást, ezért jóban maradtunk" – árulta el a Blikknek Pásztor Anna, aki azt is hozzátette, Benjit és Zoét természetesen továbbra is közösen nevelik.

Forrás:VIASAT3/Labancz Viktória

"Minket a két gyermekünk örökre összeköt, és szerettük volna a különválásunkat úgy intézni, hogy ők a lehető legkevésbé sérüljenek" - tette hozzá.

"Ahogy egy kapcsolatért is ketten felelősek, addig a vége is két emberen múlik, egyszerűen így alakult. Nem akarunk egymásban hibát keresni, mert nincs" - szögezte le az énekesnő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.