Ahogy mindenkinek, Balázs Klárinak és Korda Györgynek is tartogatott nehézségeket ez az év. 

Korda György és Balázs Klári is igyekeztek vigyázni magukra, és habár ők eddig is sok időt töltöttek együtt, csak kettesben még sosem voltak így. 

Forrás: MTI/Zih Zsolt

"Lett egy új feleségem karácsonyra! Komolyan mondom, Klárika egy olyan oldalát mutatta meg, amelyet eddig nem sokszor láttam. Főz, most, takarít, vasal, és nagyon jól csinálja" - mondta a Blikknek Korda György.

"Senkit nem engedek be a házba, hónapok óta én csinálok mindent, vigyáznunk kell magunkra! Én bármilyen fizikai munkát képes vagyok megcsinálni, ha kell, mentesítem Gyurimat, ahogy csak tudom. Ugyan mi tényleg szinte egész nap együtt voltunk, utaztunk sokat akár az előadásokra, akár külföldre, de így kettesben, összezárva, ennyi időt most töltünk először. Ennek köszönhetően nagyon mély, lelkizős pillanataink vannak, rengeteget beszélgetünk" - mondta Balázs Klári.

"Ez a járvány mindenkit érint, és ez nagyon elszomorít. Ha csak nekünk lenne rossz, tényleg nem viselne meg ennyire, de szörnyű olvasni a halálhíreket, hogy sorra halnak meg a korosztályom tagjai, számomra fontos emberek. Bevallom, bennem is van félelemérzet és tartok attól, hogy ez meg is marad azután is, hogy ha rendeződik a helyzet. Szomorú vagyok amiatt, hogy nem tudok aktívan segíteni, ha fiatalabb lennék, biztos megtenném, de őszinte leszek: én is gyarló vagyok és félek" - mondta Korda György.