Bánó Andrást Darvas Iván üzenete rángatta ki a mélypontról kirúgásakor – Videó

Bánó András Darvas Iván karrier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Maga alatt volt érthető módon Bánó András, amikor megszűnt a műsora. Most elárulta, anno Darvas Iván szavai segítettek neki, aki telefonon hagyott számára egy üzenetet.

Bánó András Pulitzer-emlékdíjas újságíró Radnai Péter Az első influenszer című műsorban emlékezett vissza arra, amikor megszűnt Esti Egyenleg című műsora. Ekkor nagyon maga alá került, senkinek nem válaszolt a hívásaira. Darvas Iván üzenete azonban kirángatta a mélypontról.

„Miután engem kirúgtak a Magyar Televíziótól, talán két napig voltam magam alatt. Nem vettem fel a telefont. Volt egy üzenetrögzítőm, oda jöttek be a különböző hívások. Akik szolidárisak voltak velem, azok telefonáltak. Többek között Darvas Ivánnak is volt ott egy üzenete, amit aztán két nap múlva hallgattam le. Azt hagyta nekem üzenetül, ne csüggedjek, ez egy kicsiny, ámde hangos kisebbség, de higgyem el, hogy meg fog változni a világ és szükség lesz arra a munkára, amit én csinálok" – mesélte Bánó. Úgy tűnk, Darvas Iván szavai bejöttek, hiszen nem sokkal ezután a tévés az Objektív műsorvezetője majd a főszerkesztője lett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.