Elrontott plasztika: kilenc műtét után is borzalmasan néztek ki a mellei – Fotó

Forrás: Shutterstock -
plasztikai műtét cici mellműtét
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az elmúlt három évben kilenc mellműtéten esett át a fitneszmodell, ám az eredmény még ezután is borzalmas volt, teljesen eltorzultak a mellei.

A Floridában élő Meghan nagyobb cicikre vágyott, ezért úgy döntött, hogy kés alá fekszik. Ám sajnos az operáció balul sült el, jobb melle gyakorlatilag a mellkasába süllyedt.

Ezt további nyolc műtét követte, hogy kijavítsák a hibát, ám csak egyre rosszabb lett a helyzet. Ráadásul a trauma miatt Meghan az evésbe menekült, és jó pár kiló felszaladt rá, majd ezután elkezdett sportolni, aminek pedig drasztikus fogyás lett az eredménye. Ez pedig egyáltalán nem tett jót a mellei állapotának.

A fotó illusztráció. Forrás: Shutterstock

Meghan úgy döntött, segítségül hívja Dr. Terry Dubrow és Dr. Paul Nassif orvosokat a Botched című tévéműsorból. Még a sokat látott plasztikai sebészeket is meglepte Meghan kebleinek állapota. Ám nem riadtak meg a kihívástól, a nő tizedszer is kés alá feküdt.

Viszont ezúttal a végeredmény káprázatos lett, a profi szakembereknek sikerült rendbe hozni a nő cicijeit. Amikor Meghan meglátta a kebleit, könnyekben tört ki – írta a The Sun.

Kattints IDE a fotókért

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.