Heti holdnaptár (január 4-10.): Rengeteg feladat vár megoldásra

asztrológia ezotéria holdnaptár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egész héten fogyóban lesz égi kísérőnk, a Hold. Rengeteg feladat vár megoldásra, nem lazsálhatunk szombatig egy percet sem. Lassan, viszont annál alaposabban megcsappannak a tartalékjaink, s talán az is megtörténhet, hogy pár feladatnak kétszer is neki kell futni. Mégis valahonnan előrángatjuk a rejtett tartalékokat, elvégezzük, amit el kell, ám, ha nem lesz látványos eredmény, még nem kell elkeseredni. Több dolgot annyira meg akarunk valósítani, hogy túllőhetünk a célon. Tervezetten és okosan haladjunk jelenlegi céljaink felé. Nem baj, ha kettőt előre, egyet hátra lépünk.

2021. január 4., hétfő a ♍ben (Fogyó hold, Szűz)

Nagyon nehezen indulnak be a fogaskerekek, épp ezért, felesleges kapkodni. Inkább maradjunk csendben, és kerüljük a vitákat, a kapkodást, a sietséget, emellett másokat se sürgessünk. Új tudás, új ismert kapuja nyílik meg előttünk...

2021. január 5., kedd a ♎ben (Fogyó hold, Mérleg)

Bár leterhelő nap vár ránk, ám örömteli hír, hogy megmozdulnak a különféle energiák, így érdemes cselekedni, gondolkodni, tervezni. Ami jó, azt feltétlenül erősítsük. Ami kétséges, annak járjuk a végére, s ha kell, zárjuk le.

2021. január 6., szerda a ♎ben (Fogyó hold, Mérleg)

Délelőtt legyünk aktívak, alkossunk valamit, tegyük le egy új dolog alapkövét. Habár a leterheltség délutánra kiül az arcunkra, lesz minek örülni. Semmi nem haszontalan, sőt! A javunkra lesznek a mai megtapasztalások.

2021. január 7., csütörtök a ♏ban (Fogyó hold, Skorpió)

Alkotással teli nap. Érdekes belső kényszert érzünk arra, hogy tervezzünk, csináljunk valamit – s az is teljesen rendben van, ha ezt a fejünkben tesszük meg! Akinek szerződést kell aláírnia, délelőtt megteheti.

2021. január 8., péntek a ♏ban (Fogyó hold, Skorpió)

Bonyolult nap, félreértésekkel, felesleges kapkodással. Jó hír, hogy estére békére lelünk. Ajánlott keresni, kutatni, felfedezni, s bár zárt ajtókból lesz bőven, azok végül sorra megnyílnak előttünk.

2021. január 9., szombat a ♐ban (Fogyó hold, Nyilas)

Érezzük magunkat jól ott, ahol vagyunk, és fogadjuk el azt, amilyenek vagyunk, ami a birtokunkban van. Érdemes eszmét cserélni, s ha figyelünk, megvilágosodhatunk. Mozogjunk sokat, hallgassunk a szívünkre.

2021. január 10., vasárnap a ♐ban (Fogyó hold, Nyilas)

Az elmúlt napok beakadt fogaskerekei a helyükre találnak. Meglepően sok jó dolog történhet velünk és körülöttünk. Ennek a hétnek az egyik legjobb napja ez. Megtalálhatjuk következő nagy célunkat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.