Zenésztársa Kiss Tibi alkoholfüggőségéről nyilatkozott - Ilyen állapotban van most a Quimby frontembere

alkoholfüggőség Quimby Balanyi Szilárd Kiss Tibi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nyáron a Quimby bejelentette, hogy a frontemberük, Kiss Tibi egy időre visszavonul alkoholproblémái miatt. Most a zenekar billentyűse, mesélt az állapotáról.

Komoly döntést hozott idén nyáron a Quimby frontembere, Kiss Tibi belátta, hogy nem bír egyedül megbirkózni alkoholproblémáival, ezért inkább segítséget kér, így egy ideig nem tud részt venni a zenekar életében, a raktárkoncerteken a banda nélküle állt színpadra.

Balanyi Szilárd, a Quimby billentyűse elárulta, az énekes már februárban meghozta a döntést. Akkor a menedzserük üzenetet küldött neki a hírről.

"Gyorsan felhívtam, mondtam, hogy tök jó ötlet, mert most még azelőtt kapott észbe, hogy igazán nagy baj lett volna belőle (nem úgy, mint a múltkor, amikor egyszer csak szétesett), csak ez most megint egy hosszabb szünet lesz így" - idézte a Blikk a zenészt.

Kiss Tibi egy időre visszavonult alkoholproblémái miatt. Fotó: Adrián Zoltán - Origo

Kiss Tibi 15 évvel ezelőtt szintén elvonóra ment Komlón, akkor másfél évet töltött ott. Utána sokáig jól volt, ám sajnos a probléma szép lassan visszatért.

"A gond csak az volt, hogy ő úgy érezte, tud úgy élni, mint egy átlagember – mint, mondjuk, én, vagy bárki más a zenekarból –, hogy néha felhajt egy-egy pohárral, de ez odáig sodorta, hogy most már saját maga is felismerte, baj van, segítséget kell kérnie" – mesélte Balanyi Szilárd.

Az énekessel senki sem tarthatja a kapcsolatot, ez a gyógyulási folyamat része. Egyelőre nem tudni, mikor térhet vissza a zenekar élére. A banda addig vendégénekesekkel helyettesíti Tibit, majd később vele folytatják a munkát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.