Lemondta koncertjeit a Quimby, Kiss Tibi kezelésre szorul

Forrás: sinco.hu/Batori Gabor -
terápia Quimby Kiss Tibi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A zenekar egyelőre nem tér vissza a korlátozások feloldása után sem, lemondták a tervezett koncerteket, Kiss Tibi ugyanis úgy döntött, terápiás céllal visszavonul egy időre.

A Quimby frontembere kimerült, úgy érzi, terápiás kezelésre van szüksége, ezért a zenekar egyelőre nem vállal fellépéseket év végéig.
„Mivel az elmúlt időszak nagyon kimerítő volt Tibi számára, ezért úgy döntött, pihenésre van szüksége, és 2020 év végéig terápiás céllal visszavonul a nyilvánosság és a média elől. A zenekar tagjai és menedzsmentje teljes szívvel támogatják ebben a döntésében" – írta a zenekar a Facebook oldalán.
Az együttes ezért a szeptember 11-ére meghirdetett Budapest Park koncertet is lemondta, és átette jövő év áprilisára. Hozzátették, ők is nagyon sajnálják, hogy nem találkozhatnak egy ideig a közönséggel.

A Quimby idén már nem vállal fellépést. Forrás: sinco.hu/Batori Gabor

„A 2019-es év végén már teljesen kimerültem, de a legnagyobb gond az volt, hogy nem kértem segítséget a bajban, és egyedül akartam megoldani a problémáimat. Jelenleg terápián vagyok és a felépülésemre koncentrálok. Nagyon sajnálom, hogy ezt a koncertszezont ki kell hagynom és nem találkozhatunk személyesen, de bízom benne, hogy mielőbb újra együtt lehetünk és jókedvűen táncolhatunk az esőben. Addig is vigyázzatok magatokra, hamarosan jelentkezem és ne féljetek segítséget kérni, ha szükségetek van rá!" – fűzte hozzá Kiss Tibi, aki nyíltan vállalta anno drogproblémáit, és azt, hogy a rehabot is megjárta.

„Rá volt bízva, mikor érzi úgy, hogy a rehabot fel kéne frissítenie, és most érezte úgy" – mondta a Blikknek a zenekar egyik ismerőse.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.