6 újévi fogadalom, amit szerelmeseknek együtt érdemes meghozni és betartani

Forrás: Shutterstock -
párkapcsolat magazin Újév fogadalom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Legkésőbb január közepén adják fel az emberek az újévi fogadalmaikat. Ám ha egy pár közösen fogad meg valamit, akkor azt közösen sokkal egyszerűbb betartani is. Szerelmesek, próbáljátok ki, biztos, hogy jó hatással lesz a párkapcsolatotokra!

Biztosan te is kitűztél magadnak idénre olyan célokat, hogy többet fogsz sportolni, egészségesebben étkezel, hasznosabban töltöd a szabadidődet. De mi a helyzet a szerelemmel? Lehet, hogy hasznos lenne, ha azzal kapcsolatban is megfogadnál ezt-azt. Jótékony hatással van minden párkapcsolatra, ha együtt találtok ki olyan újévi fogadalmakat, amik egy kis izgalmat csempésznek a mindennapjaitokba. Hoztunk hat szuper példát!

1. Havonta egyszer iktassatok be egy mobil nélküli napot!

Nincs WhatsApp, Facebook vagy Twitter - a nap csak kettőtökről szóljon! Kiránduljatok, túrázzatok, vagy maradjatok az ágyban egész nap. Bármit kitalálhattok, a lényeg, hogy a telefon csörgése és a pittyegések ne vonják el egymásról a figyelmeteket.

2. Beszéljetek többet a szexről!

Mit szeretsz, mit akarsz, mit szeretnél kipróbálni - merj nyíltan beszélni az igényeidről! Elsőre biztosan nehezen megy, de megpróbálhattok listát írni, amit aztán megmutattok egymásnak. Meglátjátok, idővel sokkal nyitottabbak lesztek minden ezzel kapcsolatos témára.

Ha együtt találtok ki olyan újévi fogadalmakat, amik egy kis izgalmat csempésznek a mindennapjaitokba Forrás: Shutterstock

3. Találjatok közös hobbit!

Legyen az bármilyen sportforma, tánc, festés vagy zenélés, egy a lényeg, hetente egyszer űzzétek közösen. Ez még jobban összekovácsol benneteket!

4. Legyen közös sorozatotok!

Tudományosan bizonyított tény, hogy a közös sorozatnézés összehoz. Válasszatok tehát a szolgáltatók programjának kínálatából egy olyant, ami mindkettőtöket érdekel, és hetente egyszer együtt nézzetek meg egy részt.

5. Randizzatok rendszeresen!

Egy több éves kapcsolatban randizni? Bizony, lehetséges! Minden hónapban válasszatok ki egy napot, amikor együtt kimozdultok. Menjetek moziba, fürdőbe, múzeumba, ha már újra lehetséges, vagy egyszerűen fedezzétek fel a közeli kirándulóhelyeket.

6. Főzzetek többet közösen!

Nem csak egészségesebb, ha otthon főztök, hanem nagyon szórakoztató is. Válasszon egyszer az egyik, másszor a másik egy receptet, de tematikus hónapokban is gondolkodhattok - januárban például főzzetek minden héten valami olaszt.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.