Így nézett ki 25 évvel ezelőtt Gelencsér Timi - Fotó

fotó Gelencsér Tímea család születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Dancing with the Stars győztesének, Gelencsér Timinek a családjában igazi nőuralom van, gyönyörű édesanyja mellett, Timi két lánytestvérrel büszkélkedhet, akikről igazán szívhez szóló fotót közölt a minap a közösségi oldalán. 

Gelencsér Timi nagyon szoros viszonyt ápol a testvéreivel és szépséges édesanyjával, aki nemrég ünnepelte a születésnapját.

A jeles alkalmat Timi az Instagram oldalán is megünnepelte, méghozzá nem is akárhogyan, egy nosztalgikus akkor és most fotót tett közzé a rajongói számára. Az egyik 25 évvel ezelőtt készült, amelyen édesanyjával és két lánytestvérével édesanyjuk ölében mosolyognak a kamerának.

A régi fotó mellé egy aktuális fotót is közzétett, amelyen látszik, hogy a testvérek igazi nőkké cseperedtek, édesanyjukon pedig szinte semmit nem fogott az idő az elmúlt években.

"Akkor és most... ~25 évvel később... Nagyon Boldog Szülinapot kívánunk a mi legkedvencebb Anyukánknak"

- írta Timi a fotók mellé.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.