Gelencsér Tímea Dancing with the Stars Titkok Hegyes Bertalan
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Dancing with the Stars győztes párja, Gelencsér Timi és Hegyes Bertalan a szépségkirálynő közösségi oldalán élőben meséltek a rajongóknak.

A nagyszabású táncos showműsor, a Dancing with the Stars győztes párja, Gelencsér Timi és Hegyes Bertalan Timi Instagram-oldalán élőben jelentkeztek be, hogy a közös élményeikről meséljenek a követőknek. Rengeteg közös emléket gyűjtöttek az elmúlt hetekben, bár állításuk szerint van, ami nem publikus - írja a Bors.

"Előbb inkább mesélünk, és majd utána olvasunk kommenteket, ha már kifogytunk a mesélnivalóból, bár abból szerintem nem nagyon tudunk kifogyni, mármint csak azért fogunk tudni kifogyni, mert nem minden publikus"

- kezdte mesélni Timi, majd Berci hozzátette.

"Vannak titkaink amúgy.."

A beszélgetés során a műsor következő évada is szóba került.

"Ő és én se tudom elképzelni, hogy Berci mellett más fog táncolni. De én fogom castingolni Berci párját, nem táncolhat vele akárki, majd akire én rábólintok" - mondta egyből Timi, majd Berci átvette tőle a szót.

"Nyilván valaki olyan lesz, akire nem tud féltékeny lenni majd."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.