Túl olcsó jegygyűrűvel kérték meg a kezét a menyasszonynak, visszautasította

jegygyűrű eljegyzés olcsó menyasszony
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú évekig tartó kérlelés után végre megkérték a brit menyasszony kezét, aki a jegygyűrű láttán azonnal kifakadt és visszaadta azt.

A brit menyasszony párja sok éves unszolás után döntött úgy, hogy megkéri a párja kezét. El is ment egy ékszerboltba és kiválasztott egy olcsónak nem mondható, átszámítva 400 ezer Ft-ot érő gyémántgyűrűt.

Mikor feltette a nagy kérdést leendő feleségének és elővette a gyűrűt, a lány teljesen kikelt magából, mivel azt érezte nem elég drága a gyűrűje

- írja a Daily Star.

Hosszú évek után megkérték a menyasszony kezét, aki teljesen kiakadt, amikor meglátta a gyűrűjét (A kép illusztráció) Forrás: Shutterstock

Másnap visszamentek az ékszerboltba és a menyasszony választott magának egy drágábbat, amivel már elégedett volt.

A lány a történetét névtelenül megosztotta a Redditen, ahol a kommentelektől kapott hideget-meleget egyaránt. Sokan nem értik, hogy a vőlegény miért nem menekült el a lánytól, illetve, hogy egy ilyen nő hogyan tud magának párt találni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.