Hódi Pamela tanult a hibáiból, második gyermekét másként szeretné nevelni

Forrás: Hódi Pamela/Instagram -
Hódi Pamela Berki Natasa Zselyke gyereknevelés Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hódi Pamela Kiss Virággal beszélgetett a LifeTV-n futó FittMami sorozat vendégeként, várandósságáról és születendő lányának neveléséről is.

Hódi Pamela második gyermekének nevelését kissé másként szeretné majd csinálni, mint tette azt Berki Krisztiánnal közös lánya, Nati esetében.

Nem szeretné ugyanis második gyermekét annyira kitenni a rivaldafénynek, mint Natasa Zselykét. Esetében is változtatott ezen az elmúlt hónapokban, kérte az apját is, hogy hasonlóan óvja lányukat, de Krisztián továbbra is sok tartalmat oszt meg, amin lánya is látható.

Hódi Pamela/Instagram Forrás: Hódi Pamela/Instagram

„A gyerkőcöt nem fogjuk kitenni a nagy nyilvánosságnak. Nem azt mondjuk, hogy soha, mert azt gondolom, ha keretek közé van szorítva, az még egészséges állapot egy közszereplő életében. Nem szeretném a második gyerkőcömet sem letagadni, és hogy megszületett, de olyan szinten sem fogom kitenni, mint Natit az elejétől kezdve. Szerencsére itt azért már tudok döntést hozni, és van beleszólásom" – mondta Hódi Pamela.

A teljes beszélgetést IDE kattintva tudod megnézni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.