Berki Krisztián saját Insta-profilt hozhatott létre hatéves lányának

Hódi Pamela Berki Natasa Zselyke Instagram Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berki Krisztián és Hódi Pamela már jó ideje harcol amiatt, hogy kislányukat milyen mértékben szerepeltessék a közösségi média felületeiken. Ám most Berki Natasa külön Insta-profilt kapott, amit valószínűleg édesapja hozott létre. Na de mit szól mindehhez az anyukája?

A nyilvánosság előtt zajlik a harc Hódi Pamela és Berki Krisztián között, az édesanya ugyanis azért küzd, hogy közös lányuk, Nati ne kerüljön ki apukája közösségi média felületeire. Pamela szeretné, ha majd idősebb fejjel Nati dönthetné el, hogy akar-e e szerepelni vagy sem. Berki azonban ennek ellenére gyakran kiposztolja lánya fotóit.

Most pedig úgy tűnik, Natinak saját Instagram-oldala lett, noha még csak hatéves. Ugyan nincs egy bejegyzése sem, de már több ezren elkezdték követni, például Berki Krisztián is köztük van. A celeb ráadásul saját oldalán reklámozza újabban a profilt.

A Bors megkérdezte Hódi Pamelát, hogy mit szól ehhez. Az anyuka csupán annyit válaszolt, tud az oldalról, és megtette a megfelelő lépéseket. Az egykori szerelmesek azonban úgy tűnik, hosszú idő után mégis leülnek megbeszélni a konfliktusaikat hamarosan.

Íme Nati Instagram-oldala: kattints IDE!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.