Koplalás és diéta nélkül adott le 75 kilót a hatgyermekes édesanya - Fotók

édesanya fotó diéta fogyás edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindenféle szigorú diéta és önsanyargatás nélkül 75 kilótól szabadult meg a hatgyermekes édesanya, Krechelle Carter. Akkor döntött a drasztikus változtatás mellett, mikor már 45 percbe tellett neki az, hogy kiszálljon az ágyból. 

Az ausztráliai hatgyermekes édesanyának, Krechelle Carternek egy év alatt sikerült ledobnia azt az elképesztő felesleget, amit az elmúlt évek során szedett magára.

A titka csupán annyi, hogy abbahagyta a mértéktelen evést és elkezdett mozogni, edzeni. Diétába vagy bármilyen kőkemény, drasztikus fogyókúrába nem fogott bele. A közösségi oldalán több előtte-utána fotót is feltöltött magáról, amely bizonyítja az elképesztő változást - írja a Daily Star.

Krechelle szerint nem érdemes semmit megvonnunk magunktól, mert azzal csak ártunk a testünknek. Ő a mai napig mindent megeszik, amit megkíván, de csak mértékkel fogyaszt belőle. Természetesen a fehérjedús, zöldésegekben, gyümölcsökben gazdag étkezést részesíti előnyben, de ha megkíván egy süteményt, azt meg is kóstolja.

"2019 és 2020 karácsonya nagyon máshogy nézett ki, és nem csak a méreteimre gondolok. Könnyebben kapok levegőt, minden rendben van és tele vagyok energiával"

- írta az egyik fotója alá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.