Két részeg anyuka verekedett össze egy kocsmában, kórházba kerültek

kocsma külföld verekedés anyukák részegség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmas káosz alakult ki egy kocsmában, ahol két ittas édesanya durván összeverekedtek, mindkettejüket kórházba kellett szállítani. 

A 35 éves Claire Byrne és a 40 éves Paula Breen külön baráti társasággal érkeztek a kocsmába. Breen a barátaival ült egy asztalnál, amikor Byrne elvett onnan egy széket és leült arra egy másik asztalnál. Ezt hangos szóváltás követte, majd Breen odalépett Byrne-hez és hozzávágott egy boros üveget - írja a Mirror.

Kocsmában verekedett össze két részeg anyuka (A kép illusztráció) Forrás: Shutterstock

Ezután elszabadult a pokol, hiába próbálták a kocsmában jelenlevők leállítani őket, nem sikerült. Breen, hogy visszavágjon az anyukának,egy üvegpoharat vágott hozzá, amellyel Byrne homlokát találta el középen.

A két nőt súlyos arcsérülésekkel kórházba kellett szállítani. Az információk szerint, Byrne 16 éves tönkrement házassága miatt borult ki ennyire. Breen 10 hónap börtönt, míg Byrne 12 hónapot kapott.

Az esetről felvétel is készült, ami itt megtekinthető.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.