Pórázt kötött a pasira, és már indult is - Így akarta kijátszani a hatóságokat a nő

Forrás: Shutterstock -
kutyasétáltatás rendőrség kijárási korlátozás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mivel a kanadai Québec tartományban is este 8 után kizárólag kutyát lehet sétáltatni az utcán, egy nő úgy döntött, a pasiját fogja pórázra, hátha így ki tudja játszani a hatóságokat. Nem sikerült...

Este 8 után a kanadai Québec tartományban – ahogyan hazánkban is - a járvány miatt kizárólag az tartózkodhat az utcán, aki kutyát sétáltat.

Egy helyi nő azonban mindenáron szeretett volna kimenni a kései órákban is, ezért úgy döntött, pórázra köti a párját, így indultak neki az esti sétának. A rendőrök azonban – érthető módon – hamar kiszúrták őket, és kérdőre vonták, mire közölte a nő, hogy csak kutyát sétáltat.

Illusztráció Forrás: Shutterstock

Persze ennyivel nem tudta elintézni a dolgot, meg akarták büntetni, de ellenállt, így akár később 6 ezer kanadai dollárt, azaz közel 1,4 millió forintnak megfelelő összeget is fizethet a kis tréfáért – írta a Mirror.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.