Az Exatlon sztárjának drámája: „Volt, amikor az életben maradásért kellett küzdenem”

Exatlon Hungary Szabó Franciska dráma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiborult az Extalonban Szabó Franciska, a cselgáncs bajnokból előtörtek a régi sérelmek is, és megrázó családi drámáról vallott.

Cseppet sem volt könnyű gyerekkora a cselgáncs bajnok Szabó Franciskának. Öt testvérével egy falun nőttek fel, ahol állatokat tartottak, és a növényeket termesztettek, ami rengeteg munkával járt. Bizony az iskola és a sport mellett a gyerekeknek is ki kellett venniük a részüket ebből.

„Nagyon korán keltünk, mert még iskola előtt el kellett látni az állatokat a testvéreimmel. Utána edzettünk, majd édesanyánk elvitt minket az iskolába, délután megint etetés, tanulás és este edzés. Nagyon sokszor rám maradt a trágyázás, sokszor én is választottam, mert az egy nagyon jó erősítő feladat volt.

Kiborult az Exatlon sztárja, sok minden kiderült a gyerekkoráról. Forrás: TV2

„Gondoskodtam arról mindig, hogy a családba mindig mindenkinek jó hangulata legyen, pont e miatt, hogy nagyon nagy feladatokat kaptunk a szüleinktől a sport mellett, a tanulást sem hanyagolhattuk el, ott is mindig jelesen kellett teljesíteni. Édesapám mindig azt mondta, hogy 'lehet lányom, hogy most utálsz, de később hálás leszel érte'. Ezek később be is igazolódtak, nem is kívánhatnék csodálatosabb szülőket. A tesóim elmondása szerint velük én is nagyon szigorú vagyok, nagyon sok az elvárásom feléjük, de ezt szeretik bennem„

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.