hasonlóság Keleti Andrea anya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Keleti Andi édesanyja hihetetlen formában van. A 70-es éveiben járó asszony jó pár évet letagadhatna, sokszor a táncosnő testvérének nézik.

Bomba formába került Keleti Andrea a rendszeres testmozgás mellett egy gyógynövény -is köszönheti mesés alakját. Ám édesanyja sem panaszkodhat, hiszen 70 felett is szuperül néz ki. Gyakran Andi testvérének nézik. Nem csoda, hiszen az asszonynak nem kell kétszer mondani, hogy álljon be lánya mellé táncolni.

Keleti Andrea édesanyját sokszor a testvérének nézik. Forrás: EVA/Eva

„Sűrűn találkozunk, egyrészt mert anya jár a táncóráimra, másrészt szerencsére nem lakunk messze egymástól, így gyakran átjön hozzánk, és sok mindenben kikérem a véleményét is. Persze ez nem volt mindig így, kamaszkoromban gyakran ellentmondtam neki, aztán 18 évesen el is költöztem otthonról, ami jót tett a kapcsolatunknak. Erre másképp emlékszünk, szerinte egy fiú miatt, én a céljaimmal magyaráztam a hirtelen jött döntést, de máig nem bántam meg.

A hasonlóság közte és édesanyja között betudható annak is, hogy mindkettőjük haja ugyanolyan vörös. Andi bevallotta, ezt nem a természet adta nekik, hanem festetik a hajukat, 18 éves kora óta használja azt a festéket, amit édesanyja.

Kattints IDE a fotóért!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.