Kiderült: Pécsi Ildikó új végrendeletet írt a halála előtti napokban

Fotó: Hirling Bálint - Origo -
Pécsi Ildikó végrendelet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pécsi Ildikó december ötödikén ment imádott férje után. A színésznő élete is kalandos volt, ám a halála után is történtek nem várt fordulatok. L. Péterfi Csaba, Pécsi Ildikó fogadott fia mesélt az utóbbi hetek történéseiről.

A színésznő Csabára bízta a titkait, neki adta mobiltelefonját, és meghagyta, hogy csak akkor kapcsolhatja be, ha ő már nem lesz az élők sorában. Azt mondta, minden abban van, amire Csabának szüksége lehet. A telefon olyan történeteket is tartalmazott, amiket előtte még soha senki nem hallott. Ildikó a könyvébe szánta őket, amiket a betegségek és a pereskedések miatt nem tudott befejezni. Házassága előtti szerelmeiről is részletesen mesélt - írta meg a Best magazin.

Pécsi Ildikó ravatala Gödöllőn Fotó: Hirling Bálint - Origo

A sznésznő a halála előtt röviddel új végrendeletet is készített:
"Korábban Dr. Magyar György ügyvédnél helyeztek letétbe egyet még Lajos bácsival. Ildikó a halála előtt otthon azonban írt egy újat. Ezt azért is tudom biztosan állítani, mert én voltam az egyik tanú, így pontosan ismerem a tartalmát is, amiről természetesen nem beszélhetek. Ezt a dokumentumot adta le a fia, és mivel ez készült később, ennek kell lennie a mérvadónak. (...) Nem csak a saját, hanem a környezetéből mindenki sorsát elrendezte."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.