Pamela Anderson hatalmas döntésre szánta el magát: ennek nem fognak örülni a férfiak

közösségi oldal Pamela Anderson törlés közösségi média
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Baywatch sztárja, Pamela Anderson úgy döntött, hogy nem vesz többet részt a közösségi médiában, törli magát a közösségi oldalakról. Utolsó bejegyzésében azt is elárulta, miért jutott erre az elhatározásra.

A szexi modell és színésznő, Pamela Anderson megelégelte a sok negatív kommentet és kritikát és úgy döntött, kiiktatja a közösségi médiát és annak káros hatásait az életéből, törli magát az Instagram, a Twitter és a Facebook oldaláról - írja a Female First.

Anderson úgy érzi, hogy 53 évesen rátalált saját magára, jól érzi magát a közösségi oldalak nélkül a hétköznapokban és nem akarja elpazarolni az idejét olyan emberekre, akik csak sárdobálással és rosszindulatú kommentek írogatásával töltik a mindennapjaikat.

Közösségi oldalán egy utolsó bejegyzésben mondott búcsút a rajongóknak.

"Ez az utolsó bejegyzésem az Instagramon, a Twitteren és a Facebookon is. Soha nem érdekelt igazán a közösségi média világa, és most, hogy olyan életem van, amire mindig is vágytam, ahol az olvasás és a természetben töltött idő inspirál engem, szabadnak érzem magam.

Mindenesetre köszönöm, hogy szerettetek, de azért próbáljátok meg nem itt elpazarolni az időtöket. Ugyanis »ők« ezt akarják, a pénzüket ebből csinálják, az elméteket befolyásolják" - olvasható Pamela utolsó bejegyzésében.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.