Elkészült a Schumacherről szóló dokumentumfilm: ritka felvételen láthatóak benne a legendáról

dokumentumfilm Forma-1 F1 Michael Schumacher legenda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Michael Schumacher családja a legendáról készült dokumentumfilmben ritka felvételeket oszt meg az autóversenyzőről.

A hétszeres világbajnok 2013-as síbalesete óta kómában van. Az 52 éves legenda állapotát családja titokban tartja, és a történtek óta csak néhány embert engedtek be Schumacherhez.

Hosszú várakozás után most végre befejeződött a Schumacher-dokumentumfilm készítése, ám a koronavírus miatt még nincs pontos megjelenési dátuma - írja a PlanetF1.

A film olyan felvételeket is tartalmaz, amiket eddig sosem láthattunk, illetve interjúkat Schumacher feleségével és fiával.

A filmet eredetileg 2019. december 5.-én tervezték bemutatni, de ezt el kellett halasztani, mert a Schumacher család privát filmjeinek feldolgozása a vártnál jóval több időt vett igénybe -írja a The Sun.

8 Oct 2000: Michael Schumacher of Germany and Ferrari celebrates on the podium after winning the formula one world championship at the Japanese Grand Prix at Suzuka, Japan. Mandatory Credit: Mark Thompson/ALLSPORT Forrás: Getty Images/Mark Thompson

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.