Kétszer is megerőszakolták az ismert magyar énekesnőt

Lil G nemi erőszak szexuális bántalmazás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztő tragédiájáról mesélt a fiatal rapper-énekesnő, ám arra nem számított, hogy a követői őt hibáztatják majd a történtekért. 

Laskai Lili, azaz Lil G bevallotta, hogy kétszer is nemi erőszak áldozatává vált. A 18 éves előadó kendőzetlen őszintesége azonban nagy port kavart a követői körében, sokan ugyanis őt hibáztatják mindazért, ami történt vele. Lili ettől függetlenül úgy gondolja, erről a témáról akkor is beszélni kell:

"Vállalom a rossz dolgokat is, amik történtek velem. Úgy érzem, érdemes erről a témáról is beszélni, mert segítséget jelenthet más, bajba jutott nőknek" - kezdte a rapper a Blikknek, aki szerencsére nincs egyedül, hiszen a szeretteire a legnehezebb időkben is számíthat.

"Apukám kiskoromban elhagyott, szerintem ez az oka annak, hogy az életem rossz irányt vett. Anyukámmal jó a kapcsolatom, ő mindenben támogat és büszke rám. A párommal friss a kapcsolat, de nagyon erős. Mellettük még a zenére tudok támaszkodni, a zene a mindenem, mindig sokat segített a traumák feldolgozásában" - mondta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.