Átesett a koronavíruson Gregor Bernadett: egy tünettől hónapok óta nem szabadul

Forrás: Újszínház -
színésznő Gregor Bernadett szaglás koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gregor Bernadett tavaly decemberben esett át a koronavírus-fertőzésen. Akkor elvesztette szaglását és az ízeket sem érezte. Az ízlelése azóta rendbe jött, viszont a szagokat még most sem érzi.

Gregor Bernadettet sem kerülte el a koronavírus, a színésznő decemberben kapta el a Covid-19-et. Bár szerencsére komolyabb tünetek nélkül átvészelte a fertőzést, az ízeket és a szagokat nem érezte. A szaglása azóta sem jött vissza.

Gregor Bernadett tavaly decemberben kapta el a koronavírust Forrás: Csudai Sándor - Origo

"Félek a betegségektől és a bizonytalanságtól. Most mindkettő csőstül zúdult ránk.

Szerencsére nem kerültünk kórházba, itthon lábadoztunk. Elment az ízlelésem és a szaglásom, utóbbi máig nem jött vissza százszázalékosan.

Megijedtem, hiszen egy olyan kórral álltunk szemben, ami még az egész világ számára újdonság. A koronavírus-járvány előtt is hipochonder voltam, folyton figyeltem magam, s ez a jövőben sem lesz másképp. Nem köhögtem, lázam sem volt, egyszerűen csak gyengébb voltam. Hálát adok az életemért, a családom egészségéért, hogy itt lehetek. Bár most nem dolgozom, mégsem vagyok szomorú, hiszen minden rossz időszakot valami jó követ.

Inkább egy tűszúrást vállalok, mint még egyszer ezt a nyavalyát. Persze, tiszteletben tartom, ha valaki nem oltáspárti, de én biztosan beadatom a vakcinát"

- mesélte a Blikknek Bernadett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.