Gregor Bernadett még mindig nem tudta feldolgozni édesapja halálát - Videó

Forrás: Csudai Sándor - Origo -
halál Gregor Bernadett gyász videó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gregor Bernadett őszintén vallott a TV2 Mokkában, és elárulta: még mindig nem dolgozta fel édesapja halálát.

Már 14 éve, hogy Gregor József életét vesztette, ám a lánya, Bernadett még mindig tátongó űrt érez a szívében. A színésznő korábban azt nyilatkozta, számára nem sokat jelent a temetőlátogatás, édesapja ugyanis a szívében él tovább.

Most a TV2 Mokka vendége volt, ugyanis az egykori operaénekest az Operaház örökös tagjává választották:

"Mikor megtudtam, hogy örökös tag lett az Operában, én nagyon örültem neki. Legfőképpen annak, hogy őt nem felejtik el. (...) Nagyon jól esik az egész család nevében, ezt mondhatom" - kezdte Bernadett, aki arról is beszélt, hogyan viszonyul most ahhoz, hogy édesapja már nincs köztünk.

"Van bennem mostmár egy szelíd elfogadás ezzel kapcsolatban, tehát 14 év az elég hosszú idő ahhoz, hogy ne azt az eszeveszett fájdalmat érezze az ember. Feldolgozni szerintem nem lehet a szüleink elvesztését, talán meg lehet tanulni együttélni a gondolattal" - mondta Bernadett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.