Kamilla lerántotta a leplet Károlyról - Kiderült, milyen a herceg valójában

Forrás: Getty Images/Chris Jackson -
szenvedély Károly herceg brit királyi család Diana hercegnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Camilla egy dokumentumfilmben áradozik a férjét fűtő szenvedélyről.

Botrányosan alakult a brit trónörökös szerelmi élete. Sokáig attól volt hangos a sajtó, hogy egykori felesége, Diana mennyire boldogtalan Károly oldalán: már az esküvő előtt tudni lehetett, hogy ez nem lesz egy boldog frigy. Diana halála után Károly végül elvette élete nagy szerelmét, Kamillát, aki most elárulta róla, hogy a trónörökös valójában egy érzelmes és szenvedélyes férfi.

II. Erzsébet, Károly herceg és Kamilla hercegnő Forrás: Getty Images/Chris Jackson

„Herceg, fiú és örökös – Charles 70 éves" címmel jelent meg egy dokumentumfilm a herceg 70. születésnapja alkalmából. A filmben megszólal a leendő király felesége, Camilla Parker-Bowles is, aki őszintén mesél a férjét fűtő szenvedélyről – adta hírül a DailyStar.

„Károly elég türelmetlen, azt szeretné, ha már tegnapra kész lennének a dolgok. Ezt bárki elmondhatja róla, aki vele dolgozik. De ez az, ahogy ő intézi a dolgokat, ez a belső szenvedély hajtja őt, hogy segítsen másoknak. Szeretné megmenteni a világot" – nyilatkozta a herceg felesége.

Ez a szenvedély hatotta át Károly herceg beszédét, amit 2020 szeptemberében a klímaváltozással kapcsolatban tartott és amelyben azonnal cselekvésre szólította fel az emberiséget.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.