Itt a bizonyíték, hogy Diana hercegnő már esküvője előtt tudta, házassága boldogtalan lesz

Forrás: AFP/- -
esküvő házasság interjú Károly herceg Diana hercegné boldogtalanság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
1981-ben mindenki Károly herceg és Diana Spencer közelgő esküvőjéről beszélt. A nagy napot hosszas szervezés előzte meg, melybe egy interjú is beletartozott. Ez azonban többet árult el kapcsolatukról, mint azt a brit királyi család szerette volna.

A nagy nap előtt nem sokkal Károly herceg és Diana interjút adott. Angela Rippon, a BBC és Andrew Gardener, az ITV munkatársa volt az a két szerencsés riporter, akik beszélgethettek a párral.

Charles, Prince of Wales, kisses his bride, Lady Diana, on the balcony of Buckingham Palace when they appeared before a huge crowd, on July 29, 1981, after their wedding in St Paul's Cathedral. (Photo by - / POOL / AFP) Forrás: AFP/-

Természetesen az egész egy előre megírt forgatókönyv szerint zajlott. - írja a Ripost. Károly nagyon nyugodt és kimért volt, míg Diana nagyon izgult, hogy mindent jól csináljon és mondjon.

Az interjú alatt végig egy boldog hercegi pár benyomását keltették, de a végén, amikor Angela Rippon elköszönt, valami olyan dolgott látott, mely előrevetítette Diana boldogtalan életét:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.