„Miért vagy bunkó???” - Teljesen kikelt magából Tilla

kutya kutyasétáltatás videó Tilla Till Attila dühkitörés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tilla, az ismert műsorvezető, kutyasétáltatás közben kapott dühkitörést. Azon húzta fel magát, hogy az emberek nem képesek arra, hogy felszedjék kutyájuk ürülékét, amibe aztán ő rendszeresen belelép.

Ezt nem tudom fölfogni! Hogy lehetünk ennyire bunkó, primitív, nem mondom, hogy állatok, mert az állatok - mutasd magad, Dubika - sokkal jobb fejek, mint ők. Ők ennél százszor jobb fejek. Hanem bunkó, primitív emberek, hogy ott hagyjuk a kutyának a szarát, és amikor megyünk este sétáltatni, akkor ha a kutya bemegy egy sötétebb részre, vagy avaros részre, akkor belelépünk. Hihetetlen! Agyvérzést fogok kapni!" – dühöngött hivatalos Facebook oldalán.

Till Attila Fotó: Polyák Attila - Origo

A sztár egy évvel ezelőtt lett kutyagazdi és azóta is nagy a szerelem keverék kutyusával, Dubival. Ő eteti, sétáltatja, kutyaiskolába és napközibe viszi.

Till Attila több rossz szokásától is megszabadult az elmúlt években, és erre bíztatja embertársait is:

MIÉRT VAGY BUNKÓ????? Lehet, hogy azért szar az életed, mert te magad is beleszarsz mindenbe!!!!! Ne a mások bunkósága után menj, hanem tedd a dolgod rendesen!!!" – szólítja fel a kutyatartókat a népszerű celeb.

A videót, amelyben mindezt elmondta, itt tudod megnézni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.