Tilla, az ismert műsorvezető, kutyasétáltatás közben kapott dühkitörést. Azon húzta fel magát, hogy az emberek nem képesek arra, hogy felszedjék kutyájuk ürülékét, amibe aztán ő rendszeresen belelép.

Ezt nem tudom fölfogni! Hogy lehetünk ennyire bunkó, primitív, nem mondom, hogy állatok, mert az állatok - mutasd magad, Dubika - sokkal jobb fejek, mint ők. Ők ennél százszor jobb fejek. Hanem bunkó, primitív emberek, hogy ott hagyjuk a kutyának a szarát, és amikor megyünk este sétáltatni, akkor ha a kutya bemegy egy sötétebb részre, vagy avaros részre, akkor belelépünk. Hihetetlen! Agyvérzést fogok kapni!" – dühöngött hivatalos Facebook oldalán.

Till AttilaFotó: Polyák Attila - Origo

A sztár egy évvel ezelőtt lett kutyagazdi és azóta is nagy a szerelem keverék kutyusával, Dubival. Ő eteti, sétáltatja, kutyaiskolába és napközibe viszi.

Till Attila több rossz szokásától is megszabadult az elmúlt években, és erre bíztatja embertársait is:

MIÉRT VAGY BUNKÓ????? Lehet, hogy azért szar az életed, mert te magad is beleszarsz mindenbe!!!!! Ne a mások bunkósága után menj, hanem tedd a dolgod rendesen!!!" – szólítja fel a kutyatartókat a népszerű celeb.

A videót, amelyben mindezt elmondta, itt tudod megnézni.