Nem olyan régen még a második gyermeket terveztek Mádai Viviék - Videó

gyermekvállalás válás videó Mádai Vivien
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mádai Vivienék magánélete igazi sikersztorinak tűnt, gyermeke apjával, Zoltánnal látszólag harmóniában éltek. 

Nemrég azonban kiderült, hogy a csinos műsorvezető válik fogorvos férjétől, ám Vivi elmondása szerint békében és barátságban teszik ezt, hiszen közös gyermekük számára így tehetik a lehető legkönnyebbé a mostani helyzetet.

2018-ban még azon gondolkodtak, hogy kéne egy kistestvér Zénikének, ugyanis Vivi szerint a legtöbb, amit adhat egy ember a gyerekének, az egy testvér.

"Mostmár picit tudatosabban tervezünk. Vannak piroritások, szeretnénk mi is kicsit megalapozni a jövőnket, de abszolút téma, és abszolút fontos számomra is, hogy egy testvér kell, mert mindig azt mondom - ami már évek óta a mottóm, és ami az én családomban is nagyon meghatározó -, hogy a legtöbb amit egy szülő adhat a gyerekének, az egy testvér" - mondta az akkori interjúban Vivi.

Sajnos azonban ez a terve most valószínűleg egy időre parkolópályára került, ám ettől független Vivi elégedett lehet, hiszen 25 éves korára már mindenképpen anya szeretett volna lenni, és ez sikerült is neki.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.