Fenekestől felfordult a Ganxsta Zolee és a Kartelből ismert Kalmár László, azaz Big Daddy Laca élete, amióta a koronavírus miatt nem koncertezhetnek a zenekarral -írja a Blikk.

Big Daddy Lacának két gyeremeke van, nagyobbik fia zeneművészeti iskolába jár, kisebbik fia pedig általános iskolás. A zenész már nem él együtt a gyerekei édesanyjával, de a fiúkat közösen nevelik. 

Laca többek között a srácok miatt látta be idő előtt, hogy nem várhat örökké a korlátozások feloldására, és jobb, ha mielőbb munkát keres.

„Tavaly az első hullám után ugyan visszaeresztettek minket a színpadra. Először az volt, hogy ötszáz főig lehetett koncertezni, de ezek nem nagyon működtek, mert az emberek féltek és nem jöttek el. Csináltunk egy darabig kis fős bulikat, de volt, hogy a rezsink nem jött ki belőle. Megbeszéltük egy egri buli után, hogy hagyjuk ezt, eresszük el, mert semmi értelme nincs annak, hogy hétről hétre megyünk és nem keresünk pénzt."

– mondta Big Daddy Laca, aki végül az egyik barátjától kapott munkát az építőiparban.

Big Daddy LacaForrás: Facebook

"Gyakorlatias ember lévén akármit megcsinálok, de mivel nem vagyok szakember, ezért inkább a munkafázisokat irányítom és abban segítek, amiben kell. Két hét után mondta, hogy megfelelek a feladatra és fel is vett a cégébe, onnantól már fizetésért dolgozom! Nagyon sokat tanultam az elmúlt fél évben a munkafolyamatokról, segítenek nekem, nem panaszkodom, hiszen most ez van és ezt kell csinálni!„

– magyarázza a rapper, aki 25 évig járt fellépni a Kartellel. Laca most éjszakázás helyett hajnalban kel, és nagyon hálás, hogy van munkája.

Egy bajom van csak, hogy annyira kiestünk a zenélésből, hogy nem tudok dalszöveget írni, nincs miből inspirálódni, ráadásul nap végére agyilag is elfáradok.

-mondta, majd hozzátette, hogy a zenekar többi tagja is civil munkát vállalt, és a korlátozások óta nem nagyon járnak össze.

Ganxsta Zolee és a KartelForrás: facebook/Ganxsta Zolee és a Kartel feat. Fényes Ösvény